Mount Kilimanjaro 2015

Welkom op de website van Deloitte Reaching Peaks. Reaching Peaks is een ontwikkelprogramma waarbij de deelnemers worden uitgedaagd om persoonlijke grenzen te verleggen, TEAMprestaties neer te zetten en individuele overwinningen te behalen. Deloitte Reaching Peaks is opgezet om multidisciplinair samenwerken te stimuleren en om de individuele kernkwaliteiten te leren ontdekken zodat die op adequate wijze ingezet kunnen worden. Dit jaar (oktober) gaat er een 15 koppig team naar Tanzania. Onderstaand vast een voorproefje….. beelden van de laatste Kilimanjaro Expedition in 2013 met Deloitte Reaching Peaks.

 

No Excuse on an Expedition!

Deloitte Reaching Peaks is een expeditie langs (management)thema’s waarin de medewerker zichzelf en de teamleden tegenkomt. Tijdens het hele traject tot aan de toppoging krijgt de deelnemer de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen, vitaliteit te verbeteren, te experimenteren maar met name het uitwisselen van ervaringen met collega’s. De deelnemer zoekt daarbij het antwoord op de vraag, ‘met wie kan ik tot het uiterste gaan om de doelstellingen te bereiken’. Via deze website wordt ook u deelgenoot van Deloitte Reaching Peaks en kunt u virtueel meeklimmen naar de top van Mount Kilimanjaro (Tanzania | 5.895 m). Tijdens de beklimming in oktober is het team real time te volgen! Geef het expeditieteam nog meer energie door middel van het plaatsen van een reactie of retweet op de tweets (tweets alleen tijdens de beklimming zichtbaar).

Zelf op expeditie?

Dit jaar is de 13e editie van Deloitte Reaching Peaks! Eerdere edities van Reaching Peaks gingen o.a. naar Mont Blanc, Mount Elbrus, Mount Kilimanjaro, Aconcagua, Toubkal, Groenland en Etna. Wil jij Next Year mee op expeditie en deelnemen aan dit persoonlijk ontwikkeltraject? Neem dan contact op! Je hoeft geen bergsporter te zijn om deel te kunnen nemen. Reaching Peaks staat open voor iedereen! Bekijk ook het archief voor verslagen over eerdere expedities.